Skip links
Inhoud

Kant & Klaar

Kant & Klaar

Na een dag (hard) werken heb je niet altijd zin om nog uitgebreid in de keuken staan. Dan is het fijn als iemand alvast wat voorbereidend werk heeft. gedaan: De Echte Groenteman!

Gemak dient de mens... panklare producten zorgen voor een stuk gemak in uw keuken.

Groenten
Voor dag en dauw is de echte groenteman in zijn eigen snijkeuken te vinden. Hier bereid hij op professionele wijze een scala aan gesneden en gewassen Groenten, Roerbakschotels en voor bewerkte aardappelprodukten. Dit alles natuurlijk op Hygiënisch verantwoorde wijze!

Rauwkostsalade
Elke salade is uniek in samenstelling en smaak... en natuurlijk gemaakt van dagverse producten En dat proef je! Bereid volgens vaste receptuur op ambachtelijke wijze in een professionele snijkeuken. Kom maar proeven, en overtuig uzelf!

Maaltijden
Kant-en-klaar maaltijden is al een tijdje toegevoegd aan het assortiment van De Echte Groenteman. Velen van hen bieden u hier een uitgebreide keuze in. De maaltijden worden op ambachtelijke wijze gekookt met aandacht voor smaak! Traditionele recepten worden afgewisseld met een vernieuwende kijk op koken. Echter alleen de smaak telt!


Snelkoppelingen